Meditatie, iedereen heeft er wel eens van gehoord maar wat is het en hoe kan het je helpen? Veel mensen die beginnen met meditatie vertellen me dat er allerlei gedachten omhoog komen en dat de stilte en innerlijke rust ver te zoeken is.

De meditatie techniek die ik doceer is anders en geeft je meteen resultaat. De Twin Hearts meditatie geeft je de tools om vaak de eerste keer al ontspanning en innerlijke rust te ervaren. De meditatie is ontwikkeld door Master Choa Kok Sui en heeft als doel om stress, somberheid en spanning los te laten en om  zetten in blijdschap, geluk en innerlijke vrede.

De meditatie maakt gebruik van het hart chakra en het kruin chakra Het hart en de kruin hebben beide te maken met liefde, door iedereen liefde toe te wensen word je hele lichaam vervult met die energie die je een diepe ontspanning geeft.  We maken hierbij gebruik van de invocatie van St Franciscus van Assisi. Tijdens de meditatie mediteren we ook op de mantra “OM”, het licht en de innerlijke stilte die dan ontstaat.

De voordelen

  • Verbeterde lichamelijke en geestelijke gezondheid
  • Verhoogde productiviteit en meer mentale energie
  • Sterk verbeterd leervermogen, ideaal voor studenten
  • Sterkere intuïtie
  • Veilig versnelde spirituele en persoonlijke ontwikkeling
  • Groter energielichaam en energiecentra’s (chakra’s), hierdoor heb je de energie om je doelen en dromen te verwezenlijken

Pranic Bliss organiseert regelmatig in Amsterdam en op locatie in Nederland en Belgie meditatie events. Wil je zelf ervaren wat de meditatie voor jou kan doen?

Testimonials

Mediteren, dat is wat voor mensen die rustig kunnen zitten, althans dat dacht ik. Zoals je kunt raden rustig mediteren is niet iets wat ik vaak doe. Wat een feest was het om bij Thabo de meditatie lessen te volgen. Al tijdens de eerste les voelde ik de spanning van me afglijden, heerlijk!

Kim H.

De meditatie les van Thabo is het anker van mijn week en iets waar ik elke keer weer naar uit kijk, nooit gedacht dat meditatie me zo veel zou kunnen geven.

Esther K.

Het was voor mij een hele stap naar je toe te komen. Als ik dergelijke zaken voor TV zou zien, zou ik denken; “en deze gebaren zouden mij moeten helpen….”? Ben wellicht te nuchter hiervoor. Maar ik vind ook dat ik dergelijke zaken een kans moet geven alvorens ik ze veroordeel. En wat heb je me positief verbaasd!

Cor M.