Samen sta je sterk en de afgelopen jaren hebben ik een sterk team gevormd met ervaren therapeuten. Ons team heeft een grote passie om mensen op een zorgvuldige manier te helpen het best in zichzelf naar boven te halen. De tools die we gebruiken zijn tools die ons leven hebben verberterd en daarom delen we ze graag met jou. Pranic Healing, Meditatie en Coaching kan in onze ervaring heel erg helpen in het oplossen van je klachten. Neem contact met ons om te horen hoe we jou kunnen helpen!

Thabo Hollander

Eigenaar Pranic Bliss
Energetisch Therapeut & Pranic Healing Therapeut

Pranic Bliss werkt graag samen met:

Zinnig Noord

ZINNIG NOORD – een open community voor zingeving in Amsterdam Noord. Een plek waar je zin en inspiratie vindt, waar je stil kunt staan in de storm van je leven en waar je nieuwe mensen en ideeën ontmoet

Therapeutisch Activiteiten Centrum

Het Therapeutisch Activiteiten Centrum Amsterdam brengt vraag en aanbod in het veld van de individuele en gezinstherapie, coaching, counseling en begeleiding bij elkaar.

Wie inspireert mij?

Op weg  naar een diepere connectie met mijzelf  heb ik heel erg veel mogen leren van inspirerende bronnen. Daarnaast bestudeer ik met veel liefde de spirituele boeken van verschillende spirituele tradities. Daarnaast  zijn de verschillende grote leraren en meesters een bron van inspiratie voor mij.

Master Choa Kok Sui

 

Grondlegger van Arhatic Yoga en Pranic Healing

Master D.K.

 

Tibetaanse meester en esotericus

Paramahansa Yogananda

 

Yoga meester  en grondlegger van de Kriya Yoga

Swami Sri Yukteswar

 

Yoga meester  en leraar van Paramahansa Yogananda uit Benares