Voelt je huis niet meer als een thuis….

We hebben vast wel ervaren dat sommige plekken fijner voelen om te zijn dan andere. Ben je wel eens op een plek geweest waar net een heftige ruzie is geweest of een plek waar in het verleden iets naars is gebeurt? Misschien heb je gemerkt dat er een zwaarte in de lucht hing.
Energie is eigenlijk net als een radio er zijn allerlei frequenties om op af te stemmen. Net zoals we AM en FM radio hebben is er positieve en negatieve energie.
Als we het hebben over energie kan het helpen te denken in kwaliteit en kwantiteit.
  • De kwaliteit: Dit geeft aan hoe zuiver de frequentie is van de energie of wetenschappelijk gezegd wat is de frequentie van de vibratie. Hoe hoger de kwaliteit van de energie des te hoger de vibratie en hoe zuiverder de deeltjes
  • De kwantiteit: Dit geeft aan hoe veel er van een energie is.

Elke dag komen we in contact met allerlei verschillende energieën, sommige ervaren we als prettig maar sommige energie ervaren we juist als onprettig.

Alles wat we doen heeft een effect op onze eigen energie, onze gedachtes, wat we eten, wat we kijken op tv, de mensen met wie we omgaan.  We hebben dus elke dag te maken met allerlei verschillende energieën. Zeker nu zijn we een groot deel van de tijd thuis. Wellicht ken je het gevoel dat de energie in huis niet meer zo fijn is, je bent sneller geïrriteerd of je bent altijd moe. Wat de oorzaak ook mogen zijn, een energetische huis reiniging kan je helpen om je weer thuis te voelen in je eigen huis.

Everything is energy and that is all there is to it...

- Albert Einstein
Hoe ziet een energetische huis reiniging er uit?
Tijdens de reiniging sessie breng ik eerst in kaart hoe de energie door je huis stroomt. Daarbij kijk ik vooral naar waar de eventuele moeilijkheden zitten, waar de energie in kwaliteit of kwantiteit uit balans is.  Je zou kunnen zeggen dat ik een energetische scan maak van je huis en de energie in de verschillende ruimtes.
Als ik in kaart heb gebracht waar exact het probleem zit ga ik aan de slag.
De focus is om de vervuilde energie waar je last van hebt uit je huis te verwijderen.
Ruimte voor ruimte ga ik de energie reinigen om de zware negatieve energie te verwijderen. Daarna ga ik de kwaliteit van de energie in huis verder verhogen door je huis te vervullen met een positieve energie.

Wanneer is een energetische huis reiniging een goed idee?

  • Je gaat verhuizen: Wanneer je een niewe plek hebt gevonden om thuis te noemen ga je natuurlijk eerst goed schoonmaken maar hoe zit het met de energie van je nieuwe huis? Hangt daar nog de energie van de vorige bewoners of word het echt jou plek, jouw tempel.
  • Iedereen is moe en snel geïrriteerd: Als je ervaart dat iedereen in huis opeens moe is of prikkelbaar is en iedereen opeen een kort lontje.
  • Als er is in het verleden iets naars is gebeurt en je ervaart nog steeds een drukkend of zwaar gevoel
  • Je slaapt slecht: Er is opeens een verandering in je slaap patroon of je ervaart dat je partner / kinderen oppervlakkig slapen en vreemde dromen hebben.
  • Bij onverklaarbare ervaringen in huis

Tarieven

De kosten van een energetische reiniging van je huis zijn €185

We spreken een datum en tijd af en voor de sessie spreken we elkaar even via telefoon of Zoom. We praten even kort over je ervaringen in huis en dan ga ik aan de slag.

Het is belangrijk dat er tijdens de sessie in huis geventileerd kan worden door bijv een raam. Dit helpt om de vervuilde energie makkelijke het huis te laten verlaten. Naderhand spreken we elkaar weer even en deel ik mijn bevindingen en ervaringen. Gedurende de sessie is het beter als er niemand thuis is.

Na de sessie krijgt je indien nodig ook nog wat tips mee om de energie in huis zo fijn mogelijk te houden.

Een sessie boeken of meer informatie?

Je naam (verplicht)
Je e-mail (verplicht)
Onderwerp

Je bericht


Testimonials

Nieuw huis en meteen een naar welkom... Onze nieuwe buren matchte helemaal niet dus een heftige burenruzie volgde. We konden maar niet aarden in onze nieuwe plek maar gelukkig heeft Thabo enorm geholpen om de energie in huis is weer een stuk rustiger. Heel erg fijn!

M.M.

Toen we verhuisden naar onze nieuwe plek kwamen we te wonen naast vreselijke buren die ons leven compleet zuur maakte. Thabo heeft kunnen helpen om heldere enegetische grenzen te trekken en WAT een verschil, ik voel me weer veilig thuis!

Meike

Mijn jongste zoon sliep al een tijdje niet goed, gedoe op school en ik wist gewoon niet meer wat ik zou kunnen doen. Gelukkig heeft Thabo kunnen helpen, mijn zoon slaapt eindelijk weer!

Floor

Wil je liever niet wachten en meteen een sessie inplannen