Het leven is soms best lastig…. We kunnen soms behoorlijk worstelen met het leven en onze plek in de wereld. Wellicht blijven bepaalde issues maar terug komen in verschillende vormen.  Tijdens de coaching sessie kijken we samen naar die uitdagingen en gaan we naar de kern van de oorzaak.

Als we terug gaan naar de oorzaak van bepaalde uitdagingen dan kunnen we het makkelijker doorbreken. Heel vaak ervaren we nu de problemen die in de kindertijd zijn ontstaan. Zeker als er sprake is geweest van onveilige hechting of als er vanuit het familie systeem uitdagingen zijn.

Wat de uitdagingen ook mogen zijn, het kan een kans zijn om er mooier en krachtiger uit te komen. In japan kennen ze de traditie van Kintsugi. Daar waar iets gebroken is word goud gebruikt om het weer te repareren. Zo kan het ook zijn in het leven, elke uitdaging kan een kans zijn voor groei.

Breken is soms de kans voor innerlijke groei

Hoe ziet een coaching sessie er uit?

We beginnen de sessie met jou hulp vraag, waar worstel je mee en hoe beïnvloed  dat verschillende aspecten van je leven? We gaan samen kijken naar de oorzaak van de uitdaging, we gaan de angel opzoeken. Dit doen we door van het hoofd naar je gevoel te gaan maar ook door je vragen te stellen die je uitnodigen om op een andere manier te kijken naar je uitdaging. Om je zo goed mogelijk te ondersteunen  gebruik ik mijn energetische gevoeligheid en verschillende technieken zoals voice dialogue en cognitieve gedrag therapie.

Hoewel een doelgerichte aanpak soms heel goed is kan werken, kan het ook een enorme beperking zijn. Als mens zijn we vaak heel gericht op zoek naar een oplossing maar als het gaat om innerlijke uitdagingen is het “oplossen” niet altijd de juiste weg. Vaak is in acceptatie zijn met wat er is gebeurd een mooi begin en vaak is er mee kunnen zijn de oplossing. Gedurende de sessie gaan we er samen aan werken om de uitdagingen die we ervaren los te laten door ze te omarmen of er op een andere manier naar te kijken.

Tarieven

De kosten van de coaching sessie zijn €85 en de sessie duurt ongeveer 1,5 uur

De sessie vind bij voorkeur plaats bij Therapeutisch Activiteiten centrum Amsterdam op de Borgerstraat 102 Eventueel is een online sessie via ZOOM ook mogelijk.

Een sessie boeken of meer informatie?

Je naam (verplicht)
Je e-mail (verplicht)
Onderwerp

Je bericht


Testimonials

Ik kwam bij Thabo omdat ik geen zin meer had in het leven en ik was ontzettend depressief en suïcidaal, gelukkig heeft Thabo veel kunnen doen voor me.
Na de eerste sessie had ik gelijk meer positiviteit en ik heb weer zin in de toekomst!

Jamie L.Casus: suicidale gedachten / depressie

Voor mij is het in nemen van mijn eigen ruimte een enorme uitdaging. Elke keer weer kwam ik het tegen en het heeft uiteindelijk geleid tot een burn out. Thabo heeft me enorm geholpen om te zien en voelen waar het "mis" is gegaan en we hebben er aan gewerkt om dat op te lossen. Het was zo fijn om op deze manier te kunnen praten met iemand. Thabo bedankt!

BettyCasus: Burn out

Al zo veel gesprekken gehad met een psycholoog en niets hielp om echt verder te komen. De aanpak van Thabo was echt heel anders, soms wat confronterend om te zien hoe ik mijzelf eigenlijk tekort deed maar exact dat heeft ook geholpen om het op te lossen. Heb contact gemaakt met mijn gevoel en wat heb ik daar veel aan gehad. Heel erg blij en ik kan dit iedereen aanbevelend die er doorheen zit.

Alie R.Casus: Depressie

Wil je liever niet wachten en meteen een sessie inplannen