Een gezonde energie is een gezond leven….

De grote Nikola Tesla zei het al, als je het universum wil begrijpen denk in energie, frequesntie en vibratie! Je lichaam heeft net als alles wat leeft energie nodig om te kunnen functioneren. Als je ziek word zul je merken dat je energie niveau afneemt. Door het energie niveau te verhogen en de vervuilde energie te verwijderen kan het lichaam zichzelf versneld herstellen. Dit is een van de basis principes achter deze vorm van energetische therapie.

Deze methode is er om een holistische kijk te bieden ter verbetering van je gezondheid. In het kort gezegd in mijn jaren als therapeut heb ik mensen zien bloeien omdat ze eindelijk verlost zijn van pijn of ongemakken. Energetische therapie kan je helpen met fysieke aandoeningen en mentale klachten. Door 30 jaar onderzoek en experimenten  in samenwerking met artsen en psychologen hebben we nu de mogelijkheid om de gezondheid te bekijken vanuit een energetisch oogpunt. Ik nodig je uit om te ervaren hoe deze methode  je kan helpen met het verbeteren van je gezondheid.

Natuurlijke krachten in ons zijn de ware genezers

- St. Augustine

Natuurlijk vertel ik graag een beetje over deze methode en hoe het werkt. De methode werkt met de wetten van de natuur.

  • De natuurwet van zelf herstel:

Alle organismen kunnen zichzelf tot op zekere hoogte repareren. Ons lichaam beschermt zichzelf tegen ziektes door ons afweer systeem maar als we toch ziek worden kan het lichaam zichzelf herstellen. Vaak mist alleen de brandstof om het lichaam zichzelf te laten repareren.

  • De natuurwet van subtiele energie:

Alles wat leeft heeft een brandstof nodig om goed te kunnen functioneren. Naast fysieke energie zoals calorieën hebben we ook subtiele energie nodig. Als het energie niveau afneemt in het lichaam word het moeilijker om jezelf te herstellen.

Energetische therapie is gebaseerd op het feit dat mensen naast een zichtbaar fysiek lichaam ook een energielichaam hebben en dat deze in verbinding met elkaar staan. Sterker nog na vele experimenten is gebleken dat het energie lichaam de mal is van het fysieke lichaam. Wanneer er klachten zijn fysiek of psychologisch kunnen we de kern ook terug vinden in het energie lichaam. Deze energetische behandel methode verwijdert de zieke energie die aan de klacht ten grondslag ligt en voegt daarna chi/ki/prana c.q. levensenergie toe aan het lichaam. Dit wordt dan als een brandstof gebruikt voor het lichaam om zichzelf versneld te genezen.

Tarieven

De kosten van een energetische behandeling sessie zijn €85 en de sessie duurt ongeveer 1 uur.

Vaak helpt het heel erg om diepere inzichten te krijgen over de oorzaken van je klachten op meerdere niveaus. Het is helemaal aan jou maar we raden je aan om voor je sessie een energetische reading te doen.

De sessie vind meestal plaatst via Zoom maar een live sessie is natuurlijk ook mogelijk.

Een sessie boeken of meer informatie?

Je naam (verplicht)
Je e-mail (verplicht)
Onderwerp

Je bericht


Testimonials

Het was voor mij een hele stap naar je toe te komen. Als ik dergelijke zaken voor TV zou zien, zou ik denken; “en deze gebaren zouden mij moeten helpen….”? Ben wellicht te nuchter hiervoor. Maar ik vind ook dat ik dergelijke zaken een kans moet geven alvorens ik ze veroordeel. En wat heb je me positief verbaasd!

Cor M.Casus: Chronische hoge bloed druk

Ik ben heel erg dankbaar dat je me hebt kunnen helpen, ik was heel erg verbaasd over de verbetering die ik ervaarde.
Binnen enkele sessies was mijn trek in sigaretten volledig weg na 20 jaar een pakje per dag!

Tiny W.Casus: Verslaving aan tabak

Ik kan weer dansen en trap lopen wie had dat gedacht…

Sanne O.Casus: Chronische kniepijn en verzwakking na operatie:

Wil je liever niet wachten en meteen een sessie inplannen