Even voorstellen, mijn naam is Thabo Hollander geboren in Lesotho (Zuid Afrika)
en opgegroeid in Nederland.

Na een internationale carrière in hospitality management heb ik verschillende opleidingen gevolgd om mensen zo goed mogelijk te kunnen ondersteunen op hun pad. Naast mijn werk als therapeut ben ik actief als vertrouwenspersoon en adviseer ik verschillende organisaties over ongewenste omgangsvormen.

De afgelopen 10  heb ik mij gespecialiseerd in energetisch werk, coaching, en persoonlijke ontwikkeling. Binnen dit vakgebied heb ik met name veel geleerd van Master Choa Kok Sui. Mijn werkveld heeft zich verdiept met systemisch werk gericht op het inzichtelijk maken van de energie en verschillende dynamieken binnen families en organisaties. De methode van voice dialogue heeft mij erg geholpen om inzicht te geven in verschillende aspecten van mijzelf en dat deel ik graag met mijn cliënten.

Verder ben ik in het dagelijks leven veel bezig met de natuur en doe ik als vrijwilliger natuur beheerder veel werk in de velden van Drenthe. In de natuur ben ik eigenlijk het gelukkigst maar daarnaast geniet ik heel erg van verschillende hobby’s. Elke dag ben ik bezig met muziek, en koken en daarnaast zijn andere hobby’s zoals zeilen, wijn, filosofie, lezen, (met name epic high fantasy boeken) fotografie, kunst, film en belangrijk, een grote liefde voor thee om zo maar wat hobby’s te noemen.

Daarnaast vind ik rust en gronding in de schietsport en ben ik ook als instructeur actief binnen een vereniging en geef ik wekelijks les aan beginnende schutters en leger / politie mensen.