Even voorstellen, mijn naam is Thabo Hollander geboren in Lesotho (Zuid Afrika)
en opgegroeid in Nederland.

Na een internationale carrière in hospitality management heb ik verschillende opleidingen gevolgd om mensen zo goed mogelijk te kunnen ondersteunen op hun pad. Naast mijn werk als coach ben ik actief als vertrouwenspersoon en adviseer ik verschillende organisaties over ongewenste omgangsvormen.

De afgelopen 10  heb ik mij gespecialiseerd in coaching, energetisch werk en persoonlijke ontwikkeling. Als trainer heb ik ook veel les gegeven in binnen en buitenland met name binnen het energetische werkveld. Dit heeft zich verdiept met systemisch werk gericht op het inzichtelijk maken van de verschillende dynamieken binnen families en organisaties. De methode van voice dialogue heeft mij erg geholpen om inzicht te geven in verschillende aspecten van mijzelf en dat deel ik graag met mijn cliënten.

Verder ben ik veel te vinden in de velden van Drenthe. In de natuur ben ik eigenlijk het gelukkigst. Vooral tussen de wilde paarden in het Eexterveld kom ik helemaal tot rust. Bushcraft is voor mij de manier om mij onder te dompelen in de wildernis en slapen onder de sterren heeft iets magisch.

Naast de natuur geniet ik ook heel erg van muziek, dat is echt een grote liefde. Eigenlijk ben ik vooral een levensgenieter. Lekker eten en drinken is iets waar ik gelukkig van word. Andere interesses zijn, zeilen, wijn, filosofie, lezen, fotografie, kunst, film en schaken om zo maar wat te noemen.

Daarnaast vind ik rust en gronding in de schietsport. Als gelicenseerd kader docent geef ik wekelijks les op de schietbaan aan beginnende schutters en leger / politie mensen.