Ken Uzelve….

Jezelf kennen is het begin van alle wijsheid volgens Socrates, dat klinkt natuurlijk heel mooi maar in de zoektocht naar onszelf komen we soms niet verder. Wellicht zijn er bepaalde patronen in je leven waar je mee worsteld. Misschien ervaar je uitdagingen en lukt het maar niet om inzicht te krijgen waar die uitdagingen vandaan komen. Hoe meer je je inzicht hebt in wat je tegenhoud in verbinding met jezelf hoe makkelijker het is om dat los te laten.

Een energetische reading kan je helpen om een dieper inzicht te krijgen over jezelf. Hoe werkt dat? Wellicht kun je voorstellen dat we naast ons fysieke lichaam een energetisch correspondent hebben, dit word ook wel het aura genoemd. Al onze gedachten en emoties maar ook pijnlijke ervaringen uit het verleden, alles is energie.

De energetische reading sessie geeft je inzicht over je eigen energie en je pad. Tijdens de sessie kijk ik op meerdere niveaus naar je energie en eventuele blokkades en dat vertaal ik vervolgens op een heldere down to earth manier zo dat jij weer verder kunt.

Ken jezelf en je kent het universum...

- Pythagoras

Graag vertel ik wat meer over hoe z’n energetische reading er uit ziet.

We beginnen de sessie met jou vraag, waarom ben je hier en waar wil je graag meer helderheid over. Vervolgens ga ik een “scan” maken van jou energie en daarbij kijk ik naar de verschillende aspecten van je leven zoals je werk, familie en daarnaast kijk ik naar de oorzaak van de issues waar je mee worstelt en eventuele blokkades in je systeem. Natuurlijk mag je ook vragen stellen over zaken waar je graag meer inzicht in zou willen. Om je zo goed mogelijk te helpen werk ik samen met jou innerlijke begeleiding.

Tarieven

De kosten van een energetische reading sessie zijn €120 en de sessie duurt ongeveer 1,5 uur

De sessie vind meestal plaatst via Zoom maar een live sessie is natuurlijk ook mogelijk. Mocht je dat willen dan word de reading opgenomen op video en dan ontvang je naderhand de opname

Een sessie boeken of meer informatie?

Je naam (verplicht)
Je e-mail (verplicht)
Onderwerp

Je bericht


Testimonials

Het was voor mij een hele stap naar je toe te komen. Als ik dergelijke zaken voor TV zou zien, zou ik denken; “en deze gebaren zouden mij moeten helpen….”? Ben wellicht te nuchter hiervoor. Maar ik vind ook dat ik dergelijke zaken een kans moet geven alvorens ik ze veroordeel. En wat heb je me positief verbaasd!

Cor M.Casus: Chronische hoge bloed druk

Ik ben heel erg dankbaar dat je me hebt kunnen helpen, ik was heel erg verbaasd over de verbetering die ik ervaarde.
Binnen enkele sessies was mijn trek in sigaretten volledig weg na 20 jaar een pakje per dag!

Tiny W.Casus: Verslaving aan tabak

Ik kan weer dansen en trap lopen wie had dat gedacht…

Sanne O.Casus: Chronische kniepijn en verzwakking na operatie:

Wil je liever niet wachten en meteen een sessie inplannen