Even voorstellen, mijn naam is Thabo en het is mijn grote passie om dat te delen wat mij het meeste heeft geholpen.  Zelf ben ik geboren in Lesotho (Zuid Afrika) en opgegroeid in Nederland.

Al sinds ik me kan herinneren heb ik een grote wens, om het lijden van mensen te verlichten.  Na een internationale carrière in hospitality management heb ik de tools van Pranic Healing ontdekt die niet alleen mij hebben geholpen maar ook jou kunnen helpen.

Nu een jaar of 8 later heb ik het wonder van genezing door energie bij meerdere mensen zien gebeuren en ongeacht of ze nou bewust leven of niet, Pranic Healing werkt. Zoals Dr. Nikola Tesla zei, wil je de geheime van het universum begrijpen denk in energie, vibratie en frequentie. Alles is energie en in Pranic Healing brengen we jou energie weer in balans. Als je energie in balans is, is je leven in balans.

Naast mijn liefde voor Pranic Healing ben ik ook een groot liefhebber van filosofie en de wetenschap (astro fysica, quantum fysica, theoretische fysica) Daarnaast bestudeer ik westerse en oosterse esoterische scholen. Het is een grote passie om de energetische realiteit van de esoterie te verbinden met de wetenschap. De waarheid is universeel en Pranic Healing heeft me geholpen om dat te omarmen.

Thabo is available for sessions in Amsterdam, Brussels or for distant healing.

Thabo has been trained in:

 • Basic Pranic Healing
 • Advanced Pranic Healing
 • Pranic Psychotherapy
 • Pranic Crystal Healing
 • Pranic Esthetics & Bodysculpting
 • Superbrain yoga
 • Achieving oneness with the higher Soul
 • Arhatic Yoga Preperatory Level
 • Arhatic Yoga Level 1
 • Arhatic Level 2
 • Kriyashakti
 • Spiritual essence of men
 • Om Mani Padme Hum
 • Higher Clairvoyence
 • Inner Christianity Revealed
 • Inner Buddhism Revealed
 • Acharya Hector Immersion Program

Overige Trainingen

 • Coaching en Reading Training
 • Personal Clearing
 • Flower of life Merkaba & Sacred Geometry
 • Sacred Place in the Heart
 • Unity breath

Contact Thabo

Je naam (verplicht)
Je e-mail (verplicht)
Onderwerp

Je bericht