was successfully added to your cart.

Winkelmand

Energie als sleutel tot herstel?

De grote Nikola Tesla zei het al, als je het universum wil begrijpen denk in energie! Je lichaam heeft net als alles wat leeft energie nodig om te kunnen functioneren. Als je ziek word zul je merken dat je energie niveau afneemt. Door het energie niveau te verhogen en de vervuilde energie te verwijderen kan het lichaam zichzelf versneld herstellen. Dit is een van de basis principes achter Pranic Healing.

Pranic Healing is er om een holistische kijk te bieden ter verbetering van je gezondheid. In het kort gezegd in mijn jaren als therapeut heb ik mensen zien bloeien omdat ze eindelijk verlost zijn van pijn of ongemakken. Pranic Healing kan je helpen met fysieke aandoeningen en tevens mentale klachten. Door 30 onderzoek en in samenwerking met artsen en psychologen hebben we nu de mogelijkheid om de gezondheid te bekijken vanuit een energetisch oogpunt. Ik nodig je uit om te ervaren hoe Pranic Healing je kan helpen met het verbeteren van je gezondheid.

Pranic Healing is gebaseerd op twee principes

  • Principe van zelfherstel van het lichaam
  • Principe van levens energie.

Pranic Healing is gebaseerd op het feit dat mensen naast een zichtbaar fysiek lichaam ook een energielichaam hebben en dat deze in verbinding met elkaar staan. Sterker nog na vele experimenten is gebleken dat het energie lichaam de mal is van het fysieke lichaam. Wanneer er klachten zijn fysiek of psychologisch kunnen we de kern ook terug vinden in het energie lichaam. Pranic Healing verwijdert de zieke energie die aan de klacht ten grondslag ligt en voegt daarna prana c.q. levensenergie toe aan het lichaam. Dit wordt dan als een brandstof gebruikt voor het lichaam om zichzelf versneld te genezen.

Pranic Healing is ook makkelijk om zelf te leren. Iedereen kan binnen twee dagen getraind worden om allerlei klachten effectief te behandelen en te verlichten: bij jezelf, bij anderen en zelfs op afstand! Je kunt Pranic Healing gebruiken om het natuurlijk zelf herstel van het lichaam te versnellen, als verlichtng en genezing, ziektepreventie maar ook als EHBO indien nodig.

Testimonials

Ik ben heel erg dankbaar dat je me hebt kunnen helpen, ik was heel erg verbaasd over de verbetering die ik ervaarde. Binnen enkele sessies was mijn trek in sigaretten volledig weg na 20 jaar een pakje per dag!

Tiny W.Casus: Verslaving tabak

Ik ben wellicht te nuchter hiervoor. Maar ik vind ook dat ik dergelijke zaken een kans moet geven alvorens ik ze veroordeel. En wat heb je me positief verbaasd!

Cor M.Casus: Chronische Hypertensie

De sessies met Thabo zijn een feestje. Ik kan de wereld weer aan en de pijn is eindelijk weg.

Floor P.Casus: Reuma

Pranic Healing Proberen?

Agenda
23 september 2018

Pranic Healing Training | Nederland

Wanneer:  1 & 2 Augustus | 12 & 13 september in Amsterdam Bijdrage 363 euro incl. BTW Docent: Thabo Je kunt je plek reserveren door hier een aanbetaling van 25% te doen of als je wilt, kun je de volledige betaling hier doen. We zullen uw reservering voor de Pranic…
Read More
Agenda
23 september 2018

Pranic Bliss @Makers Market | De Hallen

Vanwege Covid 19 tijdelijk geen Maker Market Wanneer: voorlopig afgelast. Waar: De Hallen Amsterdam Bijdrage: €10 no cure no pay Team Pranic Bliss: Thabo, Juliana Aanmelden: Kom gezellig langs
Read More
Agenda
23 september 2018

Pranic Healing Training | Belgie

Wanneer:   5 & 6 september Brussel | 3 & 4 oktober Waar: Kooperativa Kreativa - Elsene Bijdrage 363 euro Docent: Thabo Organizer: Juliana Cruz Je kunt je plek reserveren door hier een aanbetaling van 25% te doen of als je wilt, kun je de volledige betaling hier doen. We zullen…
Read More
Agenda
6 augustus 2018

Volle Maan Meditatie @Sampoorna Yoga | Brussel

Pranic Healing Brussels presenteerd: Volle Maan Meditatie, we mediteren samen omdat er is meer dat ons bindt en ons verdeelt... Liefde is het voedsel dat de ziel doet groeien en we willen je graag begeleiden op een reis om te ervaren hoe we allemaal verbonden zijn en één. Je hebt…
Read More