was successfully added to your cart.

Winkelmand

Energie als sleutel tot herstel?

De grote Nikola Tesla zei het al, als je het universum wil begrijpen denk in energie! Je lichaam heeft net als alles wat leeft energie nodig om te kunnen functioneren. Als je ziek word zul je merken dat je energie niveau afneemt. Door het energie niveau te verhogen en de vervuilde energie te verwijderen kan het lichaam zichzelf versneld herstellen. Dit is een van de basis principes achter Pranic Healing.

Pranic Healing is er om een holistische kijk te bieden ter verbetering van je gezondheid. In het kort gezegd in mijn jaren als therapeut heb ik mensen zien bloeien omdat ze eindelijk verlost zijn van pijn of ongemakken. Pranic Healing kan je helpen met fysieke aandoeningen en tevens mentale klachten. Door 30 onderzoek en in samenwerking met artsen en psychologen hebben we nu de mogelijkheid om de gezondheid te bekijken vanuit een energetisch oogpunt. Ik nodig je uit om te ervaren hoe Pranic Healing je kan helpen met het verbeteren van je gezondheid.

Natuurlijke krachten in ons zijn de ware genezers

Hippocrates

Pranic Healing is gebaseerd op twee principes

  • Principe van zelfherstel van het lichaam
  • Principe van levens energie.

Pranic Healing is gebaseerd op het feit dat mensen naast een zichtbaar fysiek lichaam ook een energielichaam hebben en dat deze in verbinding met elkaar staan. Sterker nog na vele experimenten is gebleken dat het energie lichaam de mal is van het fysieke lichaam. Wanneer er klachten zijn fysiek of psychologisch kunnen we de kern ook terug vinden in het energie lichaam. Pranic Healing verwijdert de zieke energie die aan de klacht ten grondslag ligt en voegt daarna prana c.q. levensenergie toe aan het lichaam. Dit wordt dan als een brandstof gebruikt voor het lichaam om zichzelf versneld te genezen.

Pranic Healing is ook makkelijk om zelf te leren. Iedereen kan binnen twee dagen getraind worden om allerlei klachten effectief te behandelen en te verlichten: bij jezelf, bij anderen en zelfs op afstand! Je kunt Pranic Healing gebruiken om het natuurlijk zelf herstel van het lichaam te versnellen, als verlichtng en genezing, ziektepreventie maar ook als EHBO indien nodig.

Testimonials

Ik ben heel erg dankbaar dat je me hebt kunnen helpen, ik was heel erg verbaasd over de verbetering die ik ervaarde. Binnen enkele sessies was mijn trek in sigaretten volledig weg na 20 jaar een pakje per dag!

Tiny W.Casus: Verslaving tabak

Ik ben wellicht te nuchter hiervoor. Maar ik vind ook dat ik dergelijke zaken een kans moet geven alvorens ik ze veroordeel. En wat heb je me positief verbaasd!

Cor M.Casus: Chronische Hypertensie

De sessies met Thabo zijn een feestje. Ik kan de wereld weer aan en de pijn is eindelijk weg.

Floor P.Casus: Reuma

Pranic Healing Proberen?

Agenda
15 januari 2021

Gratis online Twee Harten Meditatie voor liefde & vrede

Elke maandag 20:00 - 20:45 Kom genieten van de ontspannende Twee Harten meditatie voor vrede en verlichting. Deze meditatie werkt met het hart en kruin chakra, 2 centra van liefde ofwel de Twee Harten. Tijdens deze geleide meditatie ervaren we vrede en liefde en delen die energie met de aarde.…
Read More
Agenda
15 januari 2021

Online Self Pranic Healing Training

Wanneer: 24 & 25 april - 09:00-14:00 Waar: Online op ZOOM Bijdrage: €152 Aanmelden: je kan je hier aanmelden voor de training De training word in het engels gegeven en naderhand ontvang je een handout en een digitaal certificaat.
Read More
Agenda
14 januari 2021

Gratis meditatie & lezing over het thema van de week

Elke donderdag 20:00 - 21:00 Tijdens de wekelijkse meditatie en lezing zullen we verschillende onderwerpen bespreken en onderzoeken die verband houden met spiritualiteit ons welzijn en innerlijke groei. Denk aan vergeving, positieve affirmaties, energie en hoe het ons beïnvloedt, en nog veel meer. Er zal een kort gesprek zijn en…
Read More
Agenda
13 januari 2021

Gratis Online Volle Maan Meditatie

Aries - 28 March 2021 20:00 - 21:30 Online op Zoom Meld je hier aan om mee te doen Volle Maan Meditatie, tijdens de volle maan is de energie op aarde extra sterk, wellicht heb je dat wel eens gevoeld en heb je bijv. moeite met slapen. We kunnen die…
Read More