was successfully added to your cart.

Winkelmand

Wil je het universum begrijpen, denk in energie, frequentie en vibratie

-Nikola Tesla

Alles is energie en deze training geeft je de tools om energie te gebruiken om de gezondheid van jezelf en anderen te verbeteren.  Master Choa Kok Sui (1952-2007) zelf scheikundig ingenieur en de grondlegger van deze energetische behandelmethode. Hij heeft na 30 jaar van onderzoek en studie een systeem ontwikkeld dat we Pranic Healing noemen. Prana, (sanskriet) voor energie en Healing, voor genezing. Pranic Healing is ontstaan in samenwerking met artsen en psychologen om zo effectief mogelijk resultaten te boeken. Tijdens de 2 daagse training leer je Pranic Healing toe te passen op verschillende klachten.

In de workshop leer je onder andere:

 • De theorie en achtergronden van Pranic Healing
 • De chakra’s en het energie lichaam te versterken door ze te reinigen en te vitaliseren
 • De 11 grote energiecentra en hun functies
 • Diverse behandelprotocollen voor allerlei klachten en ziektebeelden
 • De 7 stappen voor een veilige en effectieve energetische behandeling
 • Diverse opladende ademtechnieken
 • Energetische hygiëne om jezelf te beschermen
 • De Twee Harten meditatie om diep te ontspannen
 • De wet van Karma en de Gouden Regel leren gebruiken om meer geluk, voorspoed en succes te verkrijgen
 • Diverse zelf healing technieken
 • Pranic healing op afstand

Financiële bijdrage: 363 euro incl. btw. Inbegrepen is een wereldwijd geldig certificaat. Kijk voor actuele informatie bij de activiteit in de agenda.

Deze twee daagse training wordt gegeven door Thabo en er zijn regelmatig trainingen in Amsterdam. Wil je dat ik een workshop of training verzorg op locatie, geen probleem neem even contact op voor de mogelijkheden. Heb je meer vragen of twijfel je of pranic healing wat voor jou is, neem even contact met me op.

Testimonials

Een toepasbare methodiek en techniek om te ont-stressen, te aarden en meer vanuit het hart leven. Thank you, thank you, thank you!

Kim H.

De workshop heeft mijn leven verandert, dankbaar!

Eliane G.

Nooit gedacht dat met deze training de puzzelstukjes op hun plek vilen waar ik heel lang naar op zoek was. Thabo bedankt!

Marilou M.

Pranic Healing Trainingen

Agenda
15 januari 2021

Gratis online Twee Harten Meditatie voor liefde & vrede

Elke maandag 20:00 - 20:45 Kom genieten van de ontspannende Twee Harten meditatie voor vrede en verlichting. Deze meditatie werkt met het hart en kruin chakra, 2 centra van liefde ofwel de Twee Harten. Tijdens deze geleide meditatie ervaren we vrede en liefde en delen die energie met de aarde.…
Read More
Agenda
15 januari 2021

Online Self Pranic Healing Training

Wanneer: 24 & 25 april - 09:00-14:00 Waar: Online op ZOOM Bijdrage: €152 Aanmelden: je kan je hier aanmelden voor de training De training word in het engels gegeven en naderhand ontvang je een handout en een digitaal certificaat.
Read More
Agenda
14 januari 2021

Gratis meditatie & lezing over het thema van de week

Elke donderdag 20:00 - 21:00 Tijdens de wekelijkse meditatie en lezing zullen we verschillende onderwerpen bespreken en onderzoeken die verband houden met spiritualiteit ons welzijn en innerlijke groei. Denk aan vergeving, positieve affirmaties, energie en hoe het ons beïnvloedt, en nog veel meer. Er zal een kort gesprek zijn en…
Read More