was successfully added to your cart.

Winkelmand

Leer jezelf te behandelen met energie – prana – om je gezondheid te verbeteren.

Alles is energie en deze training geeft je de tools om energie te gebruiken om je gezondheid te verbeteren en klachten te verhelpen.

De training is er op gericht om je alle kennis te geven die je nodig hebt om jezelf effectief te behandelen voor uiteenlopende klachten denk aan rugpijn, hoofdpijn, hoge bloeddruk en reuma maar ook voor mentale klachten bied deze training een oplossing denk bijvoorbeeld aan stress, spanningen en burn out.

Hoe werkt het? We leren je vervuilde energie te verwijderen die ten grondslag ligt aan de klachten en vervolgens leer je verse energie toe te voegen om het zelf herstellende vermogen van je lichaam te versterken.

Als je de geheimen van het universum wil begrijpen denk in energie, frequentie en vibratie

Nikola Tesla

Pranic Healing komt van Prana, uit het sanskriet wat subiele energie betekent en Healing, voor genezing. Pranic Healing is ontstaan in samenwerking met artsen en psychologen om zo effectief mogelijk resultaten te boeken. Tijdens deze online training leer je Pranic Healing toe te passen op jezelf om verschillende klachten effectief te behandelen.

In de workshop leer je onder andere:

 • De theorie en achtergronden van Pranic Healing
 • De chakra’s en het energie lichaam te versterken door ze te reinigen en te vitaliseren
 • De 11 grote energiecentra en hun functies
 • Diverse behandelprotocollen voor allerlei klachten en ziektebeelden
 • De 7 stappen voor een veilige en effectieve energetische behandeling
 • Diverse opladende ademtechnieken
 • Energetische hygiëne om jezelf te beschermen
 • De Twee Harten meditatie om diep te ontspannen
 • Meditatie op het witte licht
 • Diverse zelf healing technieken
 • 5 Tibetanen yoga
 • Vergeving meditie

Financiële bijdrage: 125 euro incl. btw. Inbegrepen is een wereldwijd geldig digitaal certificaat. Kijk voor actuele informatie bij de activiteit in de agenda.

Deze  training wordt gegeven door Thabo en er zijn regelmatig online trainingen.

Wil je dat ik een workshop of training verzorg op locatie, geen probleem neem even contact op voor de mogelijkheden. Heb je meer vragen of twijfel je of pranic healing wat voor jou is, neem even contact met me op.

Testimonials

Ik ben blij Pranic Healing te hebben geleerd omdat ik het gebruik als een daad van eigenliefde. Ik pas het toe wanneer er hoofdpijn of stress optreedt, zoals wanneer ik iemand voor het eerst ontmoet. Ik gebruik Pranic Healing ook als ik voel dat ik verkouden of griep krijg, en als ik me verdrietig voel over een gebeurtenis uit het verleden. * Ik voel een diepe dankbaarheid jegens mezelf wanneer ik mezelf behandel met zelfzorg

Melanie

De workshop heeft mijn leven verandert, dankbaar!

Eliane G.

Nooit gedacht dat met deze training de puzzelstukjes op hun plek vilen waar ik heel lang naar op zoek was. Thabo bedankt!

Marilou M.

Pranic Healing Trainingen

Agenda
23 september 2018

Pranic Healing Training | Nederland

Wanneer:  19 & 20 september in Amsterdam Bijdrage 363 euro incl. BTW Docent: Thabo Je kunt je plek reserveren door hier een aanbetaling van 25% te doen of als je wilt, kun je de volledige betaling hier doen. We zullen uw reservering voor de Pranic Healing Course bevestigen wanneer u…
Read More
Agenda
23 september 2018

Online Self Pranic Healing Training

Wanneer: 27 september Waar: Online op ZOOM Bijdrage: €125 Aanmelden: je kan je hier aanmelden voor de training De training word in het engels gegeven en naderhand ontvang je een digitaal certificaat.
Read More
Agenda
23 september 2018

Pranic Healing Training | Belgie

Wanneer:   5 & 6 september Brussel | 3 & 4 oktober Waar: Kooperativa Kreativa - Elsene Bijdrage 363 euro Docent: Thabo Organizer: Juliana Cruz Je kunt je plek reserveren door hier een aanbetaling van 25% te doen of als je wilt, kun je de volledige betaling hier doen. We zullen…
Read More