was successfully added to your cart.

Winkelmand

Energie leren gebruiken om je gezondheid en je leven te verbeteren? Pranic Bliss bied verschillende trainingen aan om je te helpen je natuurlijke vaardigheden te vergroten. Tevens zijn onze trainingen een geweldige aanvulling voor therapeuten en massage professionals.

Basic Pranic Healing Training

MCKS Pranic Healing training is een bijzondere workshop waar technieken leert om op een veilige en effectieve manier Pranic Healing Behandelingen voor jezelf, anderen en op afstand te geven in slechts 2 dagen. Daarnaast leer je veel technieken voor het bevordering van de algehele gezondheid of specifieke klachten. Zoals meditatie en ademtechnieken. Wil jij ook je gezondheid in eigen hand nemen, schrijf je dan in en ontdek de pranic bliss!

Advanced Pranic Healing Training

MCKS Advanced Pranic healing training is een vervolg voor diegene die hun effectiviteit in healing willen verhogen. In de training leer je te werken met kleuren prana en hoe je het veilig en effectief kunt gebruiken om ernstige aandoeningen en chronische ziektes kunt behandelen. Door deze technieken toe te passen zul je veel sneller en effectieverkunnen behandelen. Wil je je vaardigheden versterken geef je nu op en ondek de pranic bliss!

Pranic Psychotherapy Training

MCKS Pranic Psychotherapy Training past Pranic Healing technieken toe om emotionele en mentale disbalansen te behandelen.
Pranic Psychotherapy legt de nadruk op het begrijpen van, het voorkomen en verlichten van psychische aandoeningen en emotionele en mentale disbalansen (zoals stress, angststoornissen, trauma, depressie, verslavingen, fobieën etc.) vanuit een energetisch oogpunt. Meld je nu aan en ontdek de pranic bliss!

Superbrain Yoga Training

De MCKS Superbrain Yoga is een onderdeel binnen Pranic Healing. Superbrain Yoga is een techniek om de hersencellen op te laden en te activeren.
De techniek werkt erg goed bij ADHD/ADD, dyslexie, autisme, leer- en gedragsproblematiek en voor iedereen die zijn of haar leer- & studieprestaties, concentratie en geheugen wil verbeteren. De techniek zelf kan in 2 minuten per dag toegepast worden. Meld je nu aan en ontdek de pranic bliss!

Online Zelf Pranic Healing Training

MCKS Online zelf Pranic Healing training is een bijzondere workshop waar technieken leert om op een veilige en effectieve manier Pranic Healing Behandelingen te doen voor jezelf. Daarnaast leer je veel technieken voor het bevordering van de algehele gezondheid zoals meditaties en yoga oefeningen en ademtechnieken. Wil jij ook je gezondheid in eigen hand nemen, schrijf je dan in en ontdek de pranic bliss!

Workshops en Trainingen

Agenda
15 januari 2021

Gratis online Twee Harten Meditatie voor liefde & vrede

Elke maandag 20:00 - 20:45 Kom genieten van de ontspannende Twee Harten meditatie voor vrede en verlichting. Deze meditatie werkt met het hart en kruin chakra, 2 centra van liefde ofwel de Twee Harten. Tijdens deze geleide meditatie ervaren we vrede en liefde en delen die energie met de aarde.…
Read More
Agenda
15 januari 2021

Online Self Pranic Healing Training

Wanneer: 24 & 25 april - 09:00-14:00 Waar: Online op ZOOM Bijdrage: €152 Aanmelden: je kan je hier aanmelden voor de training De training word in het engels gegeven en naderhand ontvang je een handout en een digitaal certificaat.
Read More
Agenda
14 januari 2021

Gratis meditatie & lezing over het thema van de week

Elke donderdag 20:00 - 21:00 Tijdens de wekelijkse meditatie en lezing zullen we verschillende onderwerpen bespreken en onderzoeken die verband houden met spiritualiteit ons welzijn en innerlijke groei. Denk aan vergeving, positieve affirmaties, energie en hoe het ons beïnvloedt, en nog veel meer. Er zal een kort gesprek zijn en…
Read More