Werkt Pranic Healing ook voor mij?

Pranic Healing is effectief gebleken bij uiteenlopende klachten dus wellicht ook voor jou! Het maakt niet uit of je ervaring hebt met healing of als het allemaal nog wat vaag klinkt, Pranic healing werk! Ook voor jou! Om die reden word Pranic healing toegepast in ziekenhuizen om patiënten te helpen.

De toepassingen van Pranic Healing ter verbetering van je gezondheid zijn eigenlijk heel erg breed. Gedurende vele jaren zijn er vele behandel protocollen opgesteld naar aanleiding van verschillende wetenschappelijke experimenten met artsen die getest zijn op verschillende mensen dit om het herstel zo effectief, veilig en snel mogelijk kunnen bewerkstelligen.

De essentie van een Pranic Healing sessie is altijd de vervuilde energie verwijderen en nieuwe schone energie toevoegen om het lichaam versneld te helpen herstellen. Met meer brandstof heeft het lichaam hersteld het lichaam zichzelf sneller. Pranic Healing is niet bedoeld de medische wetenschap te vervangen maar om deze aan te vullen.

Pranic Healing is toepasbaar bij onder andere de volgende aandoen:

  • Kleine klachten zoals hoofdpijn, buikpijn, hoesten, hoge bloed druk en koorts zijn vaak binnen 1 sessie volledig te verhelpen
  • Acute klachten zoals kiespijn, bloedingen, snijwonden, hersenschudding en brandwonden zijn vaak heel erg snel te verlichten en vaak binnen een sessie te verhelpen. We ondersteunen dan het zelf herstellende vermogen van het lichaam om versneld voor verbetering te zorgen
  • Ernstige en Chronische klachten zoals reuma, fibromyalgie, artrose, suikerziekte, botbreuken en andere uitdagingen zij vaak binnen enkele sessie te verlichten na enkele maanden volledig te herstellen.
  • Psychologische klachten zijn ook erg goed te behandelen met goed resultaat, denk hier bij aan een burn-out, stress, verslavingen, hallucinaties, psychoses en waanbeelden zijn zaak binnen 1 sessie al te verlichten.

Testimonials

Het was voor mij een hele stap naar je toe te komen. Als ik dergelijke zaken voor TV zou zien, zou ik denken; “en deze gebaren zouden mij moeten helpen….”? Ben wellicht te nuchter hiervoor. Maar ik vind ook dat ik dergelijke zaken een kans moet geven alvorens ik ze veroordeel. En wat heb je me positief verbaasd!

Cor M.Casus: Chronische hoge bloed druk

Ik ben heel erg dankbaar dat je me hebt kunnen helpen, ik was heel erg verbaasd over de verbetering die ik ervaarde.
Binnen enkele sessies was mijn trek in sigaretten volledig weg na 20 jaar een pakje per dag!

Tiny W.Casus: Verslaving aan tabak

Ik kan weer dansen en trap lopen wie had dat gedacht…

Sanne O.Casus: Chronische kniepijn en verzwakking na operatie: