Al lang last en al van alles geprobeerd?

Ik hoor je en ik ken de weg maar al te goed, De sleutel tot herstel is soms dichterbij dan je denkt. Geef me een kans om je weer op de de been te helpen. Tijdens het eerste consult beginnen we uiteraard met een kennismaking gesprek met een kop thee en een heldere uitleg wat ik wel en niet voor je kan doen.

Pranic Healing is mede gebaseerd op het feit dat mensen naast een zichtbaar fysiek lichaam ook een energielichaam hebben en dat deze in verbinding met elkaar staan. Wanneer er klachten zijn fysiek of psychologisch kunnen we de kern daarvan ook terug vinden in het energie lichaam. Pranic Healing verwijdert de zieke energie die  ten grondslag ligt van de klacht.

Wat ik voor je kan doen

Als je me zou vragen wat mijn specialisatie is, dan zou ik zeggen dat het mijn specialisatie is om op een energetische manier te kijken naar achterliggende oorzaken van de disbalans die de klacht veroorzaakt. Daarbij kijk ik naar de staat van je lichaam, zoals onder andere je organen en klieren. Daarbij kijk ik ook naar je emotionele gestel. Denk hier bij ook aan emoties en gebeurtenissen uit het verleden zoals trauma’s die een effect hebben op je systeem.

Kortom we gaan kijken wat er speelt en wat je nodig hebt, of je aan een enkele sessie genoeg hebt of bij chronische klachten dat je wellicht een traject aan gaat van meerdere behandelingen.

Na een persoonlijk gesprek ontvang je een volledige Pranic Healing behandeling toegespitst op je behoeften en klachten.

Het eerste consult duurt gemiddeld een 1,5 uur afhankelijk van je behoeften.
Eventuele vervolg afspraken zijn ongeveer 60 minuten afhankelijk van wat er nodig is.

Tarieven

Als de financiën aantoonbaar een uitdaging zijn dan vraag ik een vergoeding naar draagkracht of een donatie aan een goed doel. Laat je budget nooit de beperking zijn in de zoektocht naar een mogelijke oplossing.

Sessie boeken?

Je naam (verplicht)
Je e-mail (verplicht)
Onderwerp

Je bericht


Testimonials

Het was voor mij een hele stap naar je toe te komen. Als ik dergelijke zaken voor TV zou zien, zou ik denken; “en deze gebaren zouden mij moeten helpen….”? Ben wellicht te nuchter hiervoor. Maar ik vind ook dat ik dergelijke zaken een kans moet geven alvorens ik ze veroordeel. En wat heb je me positief verbaasd!

Cor M.Casus: Chronische hoge bloed druk

Ik ben heel erg dankbaar dat je me hebt kunnen helpen, ik was heel erg verbaasd over de verbetering die ik ervaarde.
Binnen enkele sessies was mijn trek in sigaretten volledig weg na 20 jaar een pakje per dag!

Tiny W.Casus: Verslaving aan tabak

Ik kan weer dansen en trap lopen wie had dat gedacht…

Sanne O.Casus: Chronische kniepijn en verzwakking na operatie: