was successfully added to your cart.

Winkelmand

Advanced Pranic Healing is voor diegenen die hun behandelingen naar het volgende niveau willen tillen.

De MCKS Advanced Pranic Healing Workshop is een vervolg workshop voor diegenen die graag hun effectiviteit in Pranic Healing willen verhogen. In deze workshop wordt uitgelegd hoe kleuren energie werkt en hoe je dat kunt gebruiken om sneller en effectiever resultaten te behalen. Ook leer je hoe je hiermee ernstige aandoeningen en chronische ziektes kunt behandelen. Kleuren prana creëert een specifieker resultaat in het aura en de chakra’s.

Dit zijn een paar van de onderdelen die je leert in deze workshop:

  • Geavanceerde kleuren technieken: leer meer over de eigenschappen van kleuren prana en hoe je deze creëert. Dit stelt je in staat om specifieker en effectiever te healen. Je leert de principes en richtlijnen achter het werken met kleuren prana begrijpen.
  • Geavanceerd scannen: leer hoe je sneller en effectiever de disbalans in het energieveld kan waarnemen en hoe je deze interpreteert.
  • Krachtige gespecialiseerde technieken: leer hoe je snel wonden kunt behandelen, hoe je gemakkelijk de interne organen en bloed reinigt of hoe je het afweer systeem een boost geeft.
  • Geavanceerde protocollen: leer de protocollen toepassen voor ernstige aandoeningen of chronische ziekten zoals astma, emfyseem, reuma, hoge bloeddruk, hart- en vaatziekten, beroerte en nog veel meer.
  • Vergroot je kennis van de chakra’s en leer hoe zij invloed hebben op de organen en je gezondheid.
  • Instructieve healing: leer hoe je het herstel van cellen en organen kunt versnellen door deze te programmeren.
  • De Twee Harten Meditatie met Zelf-Healing.

Workshops, Trainingen & Events

Agenda
23 september 2018

Pranic Healing Training | Nederland

Wanneer:  19 & 20 september in Amsterdam Bijdrage 363 euro incl. BTW Docent: Thabo Je kunt je plek reserveren door hier een aanbetaling van 25% te doen of als je wilt, kun je de volledige betaling hier doen. We zullen uw reservering voor de Pranic Healing Course bevestigen wanneer u…
Read More
Agenda
23 september 2018

Online Self Pranic Healing Training

Wanneer: 27 september Waar: Online op ZOOM Bijdrage: €125 Aanmelden: je kan je hier aanmelden voor de training De training word in het engels gegeven en naderhand ontvang je een digitaal certificaat.
Read More
Agenda
23 september 2018

Pranic Healing Training | Belgie

Wanneer:   5 & 6 september Brussel | 3 & 4 oktober Waar: Kooperativa Kreativa - Elsene Bijdrage 363 euro Docent: Thabo Organizer: Juliana Cruz Je kunt je plek reserveren door hier een aanbetaling van 25% te doen of als je wilt, kun je de volledige betaling hier doen. We zullen…
Read More

Testimonials

Ik zou jou nog een mailtje sturen over de workshop Pranic Healing, maar allereerst nogmaals heel erg bedankt voor de opportunity!! In zekere zin is het precies waar ik dit jaar naar opzoek ben geweest. Een toepasbare methodiek en techniek om te ontstressen, te aarden en meer vanuit het hart leven. Thank you, thank you, thank you! Ik sta nog wat onwennig in de praktische uitvoering van allerlei concepten die jij gedurende de tweedaagse workshop aangereikt hebt, maar ik voel me innig verwant met de spiritualiteit en het gedachtegoed van Pranic Healing.

Kim H.

De workshop heeft mijn leven verandert, dankbaar!

Eliane G.

Het was voor mij een hele stap naar je toe te komen. Als ik dergelijke zaken voor TV zou zien, zou ik denken; “en deze gebaren zouden mij moeten helpen….”? Ben wellicht te nuchter hiervoor. Maar ik vind ook dat ik dergelijke zaken een kans moet geven alvorens ik ze veroordeel. En wat heb je me positief verbaasd!

Cor M.